Sen middag

Det blev en väldigt sen middag men det gör inget, lagade kefta i ugnen med grönsaker, ris och fattoush..

Ska lyssna på mina lugna låtar, dricka tee och äta en liten choklad kaka innan jag lägger mig. Godnatt så länge..




Yves Rocher

Fick ett sms tidigare från Yves rocher att de hade ett halloween erbjudande, så var tvungen att klicka hem lite saker. Beställde en parfym som heter "tendre jasmine" (har köpt den innan med och den luktar riktigt gott så tog den största flaskan), deras concealer, läppbalsam, och lipplumper. Dessutom så fick man välja en liten present också och sånt älskar lilla jag. 

Börjar bli hungrig, ska upp och laga något gott nu innan min mage börjar låta..




Brushset

Medan jag tvätta kläder så fick jag en liten avi genom posten, hade nästan glömt bort vad jag beställt så gick till coop och just det, det var mitt lilla sminkborst set i rosa & svart. Det fanns i massa olika färger och antal borstar men jag tycker detta set räcker för mig. Och en liten accessoar till mobilen, nalle som äter glass tyckte jag var söt att ha, så köpte den med..

Beställde lite mer från den sidan men allt kom inte i samma paket så det andra kommer nog snart med..





Boots & Purse

Var precis och hämta mitt paket som jag beställt. Mina stövlar och lilla väska som jag tänkt matcha låg i paketet. Stövlarna var fina men blev förvånad att dem inte hade en dragtjedja på, det är ju svårare att få in fötterna så ju! Men det gör inget, de funkar ändå!..






Sambosa

Kände för att göra något gott, något som man kan göra många av och frysa in. Så jag gjorde sambosa, hälften med köttblandning och andra hälften med fetaost blandning. De blev riktigt goda kan jag säga!! :) 




Stormen Simone

Det var en massa tjat om stormen, alla ska uppdatera sig hela tiden. Vi har nog alla förstått att det var storm ute igår kväll. Jag tycker bara det är synd om de människor som var ute och jobba igår, hoppas det inte hänt de något illa. Dock så önskar jag vissa de illa, hade varit skönt om stormen kunde få bort några äckelpäckel!..
 
Simone hade pms så hon vart väldigt arg över det, därmed all storm. Hehe rolig bild, sverige ska alltid överdriva!!
 



Arabiska köttbullar

Ville laga något snabbt och enkelt så det blev hemmagjorda köttbullar i tomatsås med grönsaker och ris. Väldigt gott och smakrikt. Nu är jag nöjd och belåten och ska dricka mitt kära tee..

 

Börjar om

Nu har jag valt att göra en ny blogg, under ett nytt namn, med nya inlägg. På mina förra blogg fanns det väldigt, väldigt många inlägg/sidor men vissa inlägg stör jag mig på och vill inte bli påminnd om de. Jag vill inte heller sitta i flera timmar och radera olika inlägg en efter en, och sen så hade jag skrivit massa texter också som jag skulle vilja flytta hit innan jag raderar den helt och hållet. Hoppas denna blogg blir mer positiv än den andra iallafall..
 
Eftersom jag precis blivit medlem på nytt så har jag inte hunnit fixa till designen ordentligt, denna är fin men inte riktigt i min smak, hittade den på google och bara fixade det snabbt. Får ändra designen i dagarna när jag hittar en fin i min stil..