Ost piroger

Älskar att baka mitt i natten, vet inte varför men brukar oftast baka på kvällarna innan jag ska lägga mig av någon konstig anledning..

Iaf, bakade små ost piroger (fatayer). Hade inga svarta sesamfrön att lägga på så de fick bli de vanliga vita istället men det gör inget, det är lika gott ändå..



Päls

Fick min pälskrage för några dagar sen, har dock inte använt den än då jag inte riktigt gått ut. Men den passar perfekt nu i dessa kyliga dagar. Det är så otroligt kallt nu att kylan tar sig in genom fönstrerna, inte alls kul men det är sånt man får ta när man bor i ett kyligt land...



Tårta

Har inte varit så glad den senaste tiden så ska försöka hålla mig ensam för mig själv lite, behöver verkligen lite lugn och ro! Igår träffade jag min fina väninna i stan där vi fika på cafe, och avslutade med buffé i kina restaurang. Älskar verkligen kinesisk & thailändsk mat, är så sugen på vårrullar just nu..

Och idag blev jag bemött med tårta, den var så goood (jag gillar inte tårta så mycket egentligen men denna var jätte god), det finns mer än hälften kvar så ska upp nu klockan 2 på natten och äta en bit till sen blir det läggdags. Godnatt.. 



Leopard väska

Efter en hetsig vecka med mission impossible projekt så är jag äntligen klar, och nöjd blev hon också som tur var. Nu behöver jag inte tänka på det mer..

Har fått en hel del komplimanger om min nya väska idag. Köpte den för några dagar sen och har inte tröttnat än, hoppas jag inte tröttnar på den för snabbt bara. Älskar leopard mönster.. 



Duschslang

Mitt under min harmoniska sömn så blev jag väckt av byggarbetare som jobbar här, de håller på att ändra i alla lägenheter här jag bor. Jag öppnar dörren på morgonens arsle och ser inte normal ut, mitt hår var kaos, hade på mig min typiskt arabiska sovklänning och såg verkligen ut som ett spöke..

Iaf, jag är inte glad, inte det minsta. De tog bort min favorit duschslang och la en annan som skulle tydligen vara en nyare modell. Men min förra slang var perfekt och hade flera olika inställningar man kunde ändra till, det har inte den nya! Jag mådde så bra av den gamla, och nu tog de min glädje ifrån mig. Jag kommer bli bitter utan den.. Ufft :(

Farväl kära duschslang, det motsatta könet skulle säkert inte förstå någonting som vanligt. Men tror nog de flesta damer förstår vad jag menar med detta inlägg, lol..





Mana2esh

Älskar lukten av doftljus, har tänt massor utav dem så hela hemmet luktar gott. Älskar att ha dem tända speciellt när jag sover, sover så harmoniskt då. Ska läsa lite i min bok sen blir det läggdags..

Var så sugen på något gott att tugga på till mitt te, så bestämde mig för att baka mana2esh mitt i natten. De blev riktigt goda.. 




Fasolia

Idag så har jag faktiskt inte gjort något speciellt, har bara haft en typiskt hemmakväll som jag för det mesta brukar ha. Älskar hemmakvällar, så avslappnade och skönt! Lagade fasolia idag, och det blev lika gott som vanligt..




Gott nytt år

Inatt så firade jag nyår med mina närmaste vänner. Vi samlades allihopa hos en vän och allihopa hade lagat massa mat, ris, olika såser, köttfärs piroger, ost piroger, tapas, olika sallader, hommos, tilltugg, efterrätt och massa annat gott. Vi firade till morgonen och tills alla somnade. Mycket ballonger, hög musik, dans och trevligt sällskap. Dagen efter vaknade vi inte alls lika fina som kvällen innan, men det hör ju till! Trevligt hade vi iallafall..

Gott nytt år